Loading...

lauantai 30. lokakuuta 2010

Joulu/Kesä loma!

No heipä hei! Hyvää iltaa!

Päivät kuluu nopeasti, mutta toisaalta myös hitaasti. Aika kuluu aivan uskomattomalla vauhdilla, mutta toisaalta pitää odottaa ikuisuus, että Suvi ja Mikko pääsevät seikkailemaan kanssani leijonien keskelle.

Tänään 30.10. on muutenkin tärkeä päivä, sillä tänään pelataan Durbanissa Currie Cup 2010 finaali Natal Sharks - Western Province. Kannatan molempia, sillä haluan Sharksien voittavan, mutta itse olen WP toiminassa mukana.. Tänään bubiin Moniquen kanssa Sharks paita päällä ja WP huppari sen päällä varmuuden vuoksi, sillä illalla pelin jälkeen kadut täyttyy rugby faneilla ja vuvuzelat soi!

Monique (niille jotka jäivät miettimään kuka) on siis ystäväni RYLA- campilta, joka tarkoittaa Rotary Youth Leadership Achievements, missä vietimme kuukausi sitten hauskimmat 4 päivää tähän mennessä. RYLA- camp oli Franschoekin vuoristossa, missä tapasimme kymmeniä paviaaneja ja paviaani-hämähäkkejä. Luonto oli aivan uskomaton pilven keskellä. Uimme myös purossa, joka tuli alas vuorilta. Hyytävän kylmää!!!

Samaa leiriä saan kiittää 82 uudesta ystävästä ja monesta uskomattomasta kokemuksesta. Olen nyt siis kokeillut Abseilingiä (vuorelta alas laskeutumista köydellä), river crossingia (30m korkeudessa olevien kahden köyden välillä tasapainottelua), jokikävelyä (vaatteissa kävelemistä jokea pitkin n. 50m) yms. En ole myöskään ennen hypännyt jokeen kalliolta :).

Kesä loma! 2. Marraskuuta - 31. Tammikuuta!!! Hahaha! Ruskettumaan rannalle, pelaamaan off-season sevensiä, salille treenaamaan tulevaa kautta varten, Storms riverille hyppäämään maailman korkeinta benjihyppyä (214m), Eastern Capeen ja Northern Capeen tutkailemaan haita ja eläimiä, Tshukuduun etsimään leijonia, buffaloita, norsuja, leopardeja, sarvikuonoja yms., Zulu heimoon oppimaan Afrikkalaisille tavoille, hai sukeltamaan. Kaikkea muuta kivaa kans.

Regards
Jaakko

ps. on silti ikävä mohikaaneja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti